Winter-kerstfeest

Op donderdagavond 21 december hebben we op De Stroming het winter-kerstfeest gevierd. We zijn de avond gestart in alle groepen met een heerlijk buffet. De kinderen en ouders hadden thuis iets lekkers klaargemaakt en mee naar school genomen.
Kinderen hadden prachtige kerst kleding aan en iedereen zag er heel mooi uit!  In de groepen hebben we allemaal heerlijk gegeten en het samen zijn was erg gezellig.
Na het buffet heeft iedereen in groepen geluisterd naar een kerst (bijbel)verhaal of een ander winterverhaal d.m.v. een prentenboek en/of vertelling. Er werden ook liedjes gezongen die de kinderen tijdens Levo momenten hadden geoefend.

Tijdens de winterfair hebben veel ouders de zelfgemaakte spulletjes van kinderen gekocht. De kerst bloempotjes, vogelvoer kopjes, bloemstukjes, kaarsen potjes, kerstboompjes van hout, glazen potjes met wintertafereel, vilten kerstboomhangers, mooi beschilderde flessen, tegeltjes met tekst, kerstzeepjes enz. hebben het mooie bedrag van € 410,30 opgebracht! De gehele opbrengst gaat naar KiKa.

Daarna hebben we met de ouders en de kinderen buiten op het plein het winter-kerstfeest afgesloten en genoten we van de muziekgroep Humoreske en een warm drankje en heerlijke hapjes. Het was – mede door alle hulp van de ouders van de AC – een geslaagd winter-kerstfeest !!!

U vindt de foto’s hier.