Update groep 5a

De spreekbeurt van Isabel ging over taekwondo. Eerst vertelde zij hierover in de klas. En als verrassing kregen de kinderen een les aangeboden door haar vader en onze oud leerling Luus. Zoals u ziet deden alle kinderen heel fanatiek mee.

Nina Bolkenbaas werd op haar laatste werkdag ‘s middags nog verrast met een babyshower. De kinderen kregen een heerlijke traktatie die verzorgd werd door de moeders van Bram en Bennie. Na het lekkers mochten de kinderen de naam raden van de baby. Zou de juiste naam erbij hebben gezeten??? Voor Nina en de kinderen was het een gezellige laatste dag.

Dinsdag 2 april hebben de kinderen een energieke voetbalclinic gehad. Deze werd enthousiast aangestuurd door twee meesters van Skills & Control.

Ook kregen de kinderen een dansles aangeboden vanuit het Kunst en Cultuurmenu. De kinderen hebben heerlijk mee gedanst.

En toen was de baby er…..donderdag 10 mei kwam Nina samen met baby Vinz op visite. De kinderen mochten hem allemaal van dichtbij bewonderen. Wat vond iedereen Vinz toch lief. Nina had als verrassing een lekkere traktatie meegenomen; een plakje cake met slagroom en gekleurde muisjes. Kortom het was een gezellig feestje.

De volgende dag, 11 mei, hebben de kinderen deelgenomen aan een clinic badminton tijdens het badmintonfestival 2019 op de Markt in Middelburg. Het was een leuke manier om kennis te maken met deze sport.

Tot zover deze update en de foto’s kunt u hier bekijken.