Lente-Paasfeest

Op donderdag 18 april hebben wij op school het lente-paasfeest gevierd. Aan het begin van de morgen hebben alle kinderen een viering bijgewoond, hetzij de levensbeschouwelijke  of de Christelijke viering.

Na de viering hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 opgetreden voor elkaar. Iedere groep had een toneelstukje, liedje o.i.d. voorbereid met als thema ‘lente’. De kinderen van groep 5 t/m 8 hebben dit na de lunch gedaan. Alle optredens werden aangekondigd door twee leerlingen uit groep 8. We hebben genoten van de verschillende talenten die we hebben bij ons op school: dans, toneel en zang!

Tussen de middag hebben we met elkaar genoten van de lunch. In ieder lokaal zaten de kinderen uit de groepen 1 t/m 8 gemengd. Het was een genot om te zien hoe de oudere kinderen de jongere kinderen hebben geholpen en hoe ze met elkaar genoten hebben van al het lekkers dat er meegenomen was.

Voor de kinderen van groep 1 t/m 3 was de paashaas nog in het park langsgeweest. Dat is dolle pret voor de kinderen. Zoeken, zoeken, zoeken in alle hoeken…. Aan het einde van deze prachtige zonnige dag gingen alle kinderen met paaseitjes naar huis.

Meer foto’s kunt u hier bekijken.